ERVARINGEN VAN GASTEN


“De warme rode deken die zo vaak over mij heen is gelegd en troost gaf moet ik hier nu achterlaten. Ben geraakt door de bezieling waarmee iedereen hier werkt met mensen. Je voelt het in alles. Voel me binnenste buiten gekeerd maar heel verlicht. Zal met veel liefde en respect aan deze week terug denken.
Soul touched by another soul on a very deep level”.
Wilma


“ Ook deze week was het heel goed voor me om deze week hier te zijn. Anders dan vorig jaar: veel verrassingen, een vertrouwd gevoel, minder naar buiten, meer naar binnen. Ik heb er erg van genoten. Ik kom beslist weer.”
Mariska


“Ik laat een stukje van mijn ziel achter in Noordgouwe. Alle liefde die ik hier ondervonden heb, heeft voor mijn nieuwe leven voorgoed een plaats in mijn ziel veroverd. Deze liefde neem ik mee als onuitwisbare herinnering voor de rest van mijn leven.
Hier gebeuren magische dingen!
Dit zal ik nooit meer vergeten. Dank jullie allemaal voor de mooiste week van mijn leven!”
Andre


“Heel veel dank voor de rust die ik heb mogen ontvangen en de liefdevolle, warme zorg. Ik neem de rust mee en een cadeautje voor mezelf die me herinnert aan deze week en de nieuwe Anna.”
Anna


“De Schouw:
Dit is een plek om lief te hebben,
Dit is een plek om lief(de) te zijn,
Dit is een proces van toewijding, liefde en zorg,
Dit is een plek waar je kan zijn wie je bent.
Dit is een plek van een lach en een traan en vreugd,
Een viering van het leven – Leven.”
George


“Ik zocht RUST en vond MEZELF. Iedereen heel hartelijk bedankt en tot de volgende keer.”
Agnes


“Vanaf de eerste dag voelde ik dat ik “gezien” werd en niet “bekeken”. Mijn dankbaarheid is groot want ik heb hier een vertaalslag mogen voelen, die ik mijn verdere leven mee ga nemen.
Kortom: ik heb waanzinnig genoten gewoon van het gevoel dat jullie me gaven! En zelfs een heel klein momentje de “Bron” mogen ervaren in het Hier en Nu. “
Willeke


“Volgens mij missen mensen iets in hun leven, als je hier niet geweest bent! Het is hier in 1 woord zoals kinderen bij mij op school zeggen GAAF.”
Addy


“Wat een week! Het begon met een “cadeautje” voor mezelf. Het veranderde al snel in een diepe reiniging, die werd opgevolgd door een proces. Mijn proces, waarvan ik niet eens wist dat die gaande was. Ik vond het in een woord FANTASTISCH!! Inclusief de tuin.”
Yvonne


“Het leven (mijn leven) is een kwestie van keuzes maken. Wat ben ik ontzettend blij dat ik de keuze heb gemaakt om hier naar toe te gaan. Het heeft me meer gebracht dan ik had durven hopen. Het leven is prachtig!!”
Adrie


“Hoe meer dit weekend dichterbij kwam, hoe meer kriebels ik kreeg. Ik vasten? Die zo graag wat eet? Was dat mogelijk? Het kan echt! Ik verbaas mezelf dat het eigenlijk zonder moeite ging! Het was geweldig, goede sfeer en omgeving! Als ik kleurtjes bij me had, zou ik hier een regenboog bij tekenen.”
Coby


“Ik “moet” in alle oprechtheid zeggen dat ik hier, waar ik nu sta, in dit leven niet eerder geweest ben. Met grootse dank.”
Erna


“Beste Darmtreiteraars! Dank voor het lozen van alle shit. Ooit was er een programma dat heette: “Ontdek je plekje”. Ik heb het gevonden en nog veel, heel veel meer. Grazie.”
Marcello


“Met een regenbui en een donkere donder kwam ik een week geleden binnen en als zonnestraal ga ik straks naar huis. Driewerf dank.”
Sandra


“Vol goede moed
Zorg voor mezelf
Kwetsbaar & open
Dank”
Chantal


“Voor de 10e keer weer goed, schoon, fris en fruitig, vervuld naar huis, met dank voor alle liefdevolle zorg.”
Ineke


“Lieve mensen van De Schouw, Wat hebben jullie deze KRO week toch veel liefde uitgedeeld aan ons. Wij nemen die liefde mee naar huis en delen die weer verder uit.
Deus Caritas est. Dus God is hier in De Schouw en in de wijde omgeving. Heel hartelijk dank. En als laatste zeg ik nog iets uit mijn hart: Gods zegen.”
Pastor Bertus


“Weet je wat ik nou een fijn idee vind?
Dat, als ik weer eens overkook, vastloop of dichtslib, dat daar dan De Schouw is in Zeeland.
Dat is een rustgevende gedachte, om zo’n plek “achter de hand” te hebben.”
Jeanet


“Niemand schrijft dat het zwaar k….. is om niet te eten, jezelf tegen te komen. De thee niet weg te krijgen is en je altijd mensen tegen komt, die je altijd wil vermijden. Ik wel!
Toch kom ik terug, want als je je daar doorheen hebt gevochten, voel je je fantastisch.
Ik ben er klaar mee en klaar voor. Kus”
Odette


“Voor mij was het een superweek, een geschenk uit de hemel, op het juiste moment. Een klein wonder dus!”
Piet


“Ik weet nu wat rijkdom is! Het zit in iedereen en ook in mij. Mijn lichaam is terug, ik ben weer een geheel. Dank allemaal bij de inspiratie voor mijn afronding. Er ligt zelfs een nieuw begin. Ieder individu dat ik hier heb ontmoet is bijzonder. Lang leve het kind in ons.”
Marijke


“Toen ik hier kwam wist ik niet wat ik kon verwachten. Het was vreemd maar ik heb me opengesteld. Ik heb gelachen en gehuild. Kwam met een negatief gevoel van binnen, nu eruit gekomen als een positief mens. Heel hartelijk dank. Kusjes voor iedereen. Ik kom zeker terug.”
Henriette


“Het was PPPPPoepGoeDDDDD. Tot gauw!”
Henneke


“Nog leuker dan Villa Felderhoff!!”
Arnold


“Met dankbaarheid voor het team, dat met zoveel liefdevolle aandacht, vrijheid en respect voor ieders individualiteit aanwezig was, in deze zo diverse groep. Liefs.”
Marja


“Lekker klysma voor mijn kop vol aangekoekte oude patronen en gedachten! Dank jullie wel.”
Rolinda


“Lieve mensen van De Schouw, Ik heb me hier heel veilig en prettig gevoeld in jullie warme en liefdevolle zorg. Door jullie, door verschillende mede-vastenaren en door het vasten, en ook door het lezen van Chopra, is het voor mij een week van diverse nieuwe inzichten geworden, waar ik heel dankbaar voor ben! En wie weet, zijn mijn parasieten ook nog wel verdwenen.
De Schouw is een heerlijke plek om te vertoeven. Als een herboren mens ga ik naar huis. Nogmaals heel veel dank en veel liefs.”
Jose


“De Schouw is geen ziekenhuis maar een “huis van genezing”. Ofwel een kerncentrale die genezende energie produceert en wij – jullie kuurgasten – zijn de daarvoor nodige splijtstaven… Net als Avalon is er magie in het spel: beiden liggen gewoon open in het land maar je bereikt het pas als je het gaat zoeken met een open hart en geest.”
Nick


“Proficiat met jullie brilliante formule. Moi, heeft er niets meer aan toe te voegen, ga zonder me zorgen te baren huiswaarts. Bewust geworden van elementaire basisbeginselen en voel me de meest pure paradijsvogel. De groeten!”
Roel


“Lieve begeleiders, wat me heeft geraakt deze week is jullie toewijding en de zichtbaarheid van het je uiterste best doen om het voor een ieder zo goed mogelijk te maken. Zeer bedankt daarvoor, zonder jullie had ik dit niet volgehouden. Liefs”
Claire
“Ik was voor het eerst “alleen” en niet aan het werk. Dat is goed geweest. Ik ben schoner, frisser en vol plannen. Heel veel dank en dikke zoen.”
Jan Willem


Ik vond het wel zwaar, zowel lichamelijk als emotioneel. Maar het voelt wel goed. Ik kwam andere dingen tegen dan ik had verwacht, maar eigenlijk op een dieper niveau, verrassend maar ook heel mooi en zinvol. Dank jullie wel allemaal!”
Trijntje


“Bedankt voor de Liefde die Hart en Ziel opent.”
Christine


“Ik ga leeg en vervuld weer naar huis. Ik kan er weer tegen.”
Vrony


“Deze week was als een zalfje voor mijn ziel. Zeer veel dank.”
Robert


“Het was heel erg bijzonder om bij jullie te zijn. Ik heb weer veel van mezelf terug gevonden, met name mijn eigen levensgeluk. En daar ben ik erg blij mee! Strelend vind ik jullie toewijding, met name tijdens de geweldige massages. Ik zal nog vaak aan deze week terug denken. Veel dank, liefs aan ieder voor dat wat komen gaat.”
Tamara


“Lieve mensen, het was een bijzondere week waarin ik veel geleerd heb over de functies van mijn organen. Ook over voeding ben ik veel te weten gekomen. Daarnaast ook nog eens 4 kilo afgevallen. Tot slot voel ik me fris en opgeruimd. Bedankt.”
Gertjan


“Ik heb hier weer een prachtige week gehad. Jullie liefdevolle aanrakingen en de mooie gesprekken hebben me dichter bij mezelf gebracht. Ik ga weer beter voor mezelf zorgen. Niet altijd maar geven, maar ook meer ontvangen. De Schouw is een prachtige unieke plek om tot rust te komen. Veel lief en dank.”
Ellen


“Dankbaar, ontroerd en vervuld kijk ik terug op een fantastische week. Alle knopen in mijn lijf en mijn leven zijn ontward. Ik ben vrij en vol liefde op weg en draag jullie met me mee in mijn hart.”
Els


“Zoals gewoonlijk was het weer fantastisch! Ik heb genoten van jullie liefdevolle aandacht en verzorging en ik ga weer een heel stuk minder “burn-out” naar huis. Ik ben heerlijk tot rust gekomen en probeer het thuis vast te houden door het vooral allemaal los te laten….
Als ik meer in de buurt zou wonen zou ik hier wel af en toe willen werken!
Een hele dikke knuffel en tot ziens!”
Alex


“Geen zweverigheid maar “thuiskomen in je lichaam” is het. Heel, heel hartelijk dank.”
Rianne


“Ik heb hier dit keer zo veel hoogtepunten ervaren dat het voor mij een wonderbaarlijke week is geweest. Ik ben nieuw geworden, heb een andere diepere connectie met mezelf, m’n lichaam en met de sterren en buitenlucht gekregen. En niet eens echt beroerd geweest.
De Schouw is een magische plek voor mij geworden, dit is de tweede keer en ik zou geen kuuroord of ontwikkeling – training weten waar zoveel liefde en respect is. Supermooi!”
Mariska


“Als er een hemel bestaat, dan ziet deze er uit als in De Schouw. De zorg, aandacht en liefde die de begeleiders uitstraalden, hebben mij erg geinspireerd. Dank jullie allemaal vanuit de grond van mijn hart.”
Corine


“Duidelijkheid, twijfel weg, dicht bij mezelf, eenzaamheid geelimineerd, open in mijn lichaam, zorg voor mezelf! Dit is wat ik vond onder begeleiding van jullie liefdevolle, warme toewijding die ik mocht ervaren, als een deken die me koesterde. Ik ga dit vast houden “daar buiten”! Dikke kus voor jullie allemaal en een hartegroet. Tot volgende keer!”
Yvonne


“De Schouw gaf mij een douw, dat is de reden dat ik van jullie hou. Keep on going.”
Paul


“Dit was een onvergetelijke week voor mij. Ik werd omringd door zoveel liefde, begrip, luisteren en omhelzingen. Vooral de aanrakingen hebben mij ontroerd en dat er tegen mij gezegd werd: Je bent een mooi mens. Ik heb toch een pakketje bagage mee gekregen, en zal mijn best doen om alle raadgevingen ook toe te passen. Ik ben dankbaar dat ik dit mee heb mogen maken. Veel liefs en omhelzing.”
Margriet (84)


“Hoera! Herboren! Woorden zijn niet genoeg om mijn dankbaarheid uit te drukken!
Alle liefde!”
Judy


“Ik voelde hier het paradijs en ik ben door jullie en alle vrouwen hier geinspireerd om thuis mijn eigen paradijs weer verder op te bouwen: met vriendschap en liefde.”
Hilde


“Vasten is een loflied van de ziel aan het lichaam.”
Eric


“Ik heb me door jullie gedragen gevoeld en me in vertrouwen laten zakken om zo m’n innerlijke dans aan te raken. Dank jullie!”
Ellen


“De wereld kan hard zijn, en ook al willen we het niet of zijn we het ons niet bewust… het verhardt ons beetje bij beetje ook van binnen. De zachtheid en liefde die hier heerst zorgt er voor dat je langzaam weer los weekt…. Harde elementen los laat en de liefde weer laat stromen. Vertel het door zodat er minder hardheid en meer zachtheid in de wereld zal ontstaan… het begint nu al bij jezelf.”
Petra


Lieve mensen,
Dit is een geweldige plek om zich te LAVEN!
Liefde
Aandacht
Verzorging
Energie
Nieuw begin.
Dank jullie wel. Eigenlijk onbetaalbaar.”
Ruud


“ 23 – 9 – 2005 2+3+9+2+5=21=3 = zonnevlecht = DE ZON
In iedereen is
de ZON
weer te zien
En als wij met zijn allen
in het donker in een kamer
zitten, verlichten wij samen
de ruimte
De Schouw heet vanaf nu
DE ZONNE-SCHOUW
Veel licht en liefde voor allen.”
Eric


“Ik ben gevoed!”
Betty


“Ik kwam als een gebroken, arme, koude ziel
maar als een heel, volmaakt, warm mens ga ik.
Mensen van het team en alle prachtige mensen uit mijn groep, ontzettend bedankt voor het mogelijk maken van dit proces.”
Caroline


“Wat een prachtige, warme plek om helemaal los te mogen laten. Blijheid, speelsheid, oude pijn – het mag er alleamaal zijn en het is goed. Dank.”
Franc


“Blij dat ik het kuuroord gevonden heb. Veel geleerd en weer op gericht om verder te kunnen.”
Meta


“Wat een feest: “Thuiskomen”.
Dank, liefs & liefde”
Marcel


“Een verrijking voor de rest van mijn leven!”
Esther


“Van doorgezakte, vermoeide manege pony, naar een opgeruimde, vrolijke veulen. Bijzondere week. Thanks voor al dat moois! Liefs van nieuwe Suus.”
Susan


“Voor wie van een stevige borrel houdt is de Schouw enorm aan te bevelen: in mijn maagstreek heeft het nog nooit zo gerommeld en gegromd, maar: alles in opperbest humeur, en omgeven door veel licht. Veel dank, en warm aanbevolen!”
Ed


:Na 5 dagen ga ik welgemoed, gevuld door warmte, weldaad en liefde naar huis om mijn spirituele ontdekkingsreis verder voort te zetten. Ik zit nu op het goede spoor dank zij jullie, LIEVERDS, BEDANKT.”
Yvonne


“Lieve mensen, Bedankt voor de kracht, energie en liefde die ik hier heb mogen ontvangen.
Zo “thuis” ben ik “uit” nog nooit geweest.”
Wim


“Het was hier boven verwachting. Eigenlijk geen woorden voor wat ik voel. Dank voor jullie zorgzaamheid. De veiligheid. Het is een droom. Dikke knipoog.”
Maartje


“Ik geniet van al dit moois, elke keer weer, en hoop dan ook nog veel keren te komen en steeds iets dieper te gaan. Ik hou van jullie allemaal. Bedankt voor alle liefde en zorg.”
Lou


“In verbinding.
Met m’n voeten stevig in de aarde en met m’n hoofd in de wolken! Het was weer heerlijk, heel veel dank.”
Roos


Top

Vorige pagina