top of page

zo 06 okt

|

Kuuroord de Schouw

Week Marieke Meulenberg

Met veel liefde help ik jou de weg terugvinden naar je Zelf. Vanuit hart en ziel geef ik me over aan datgene wat wil gebeuren en waar jij klaar voor bent. Ik begeleid deze Retreats geheel intuïtief en laat me in vol vertrouwen en overgave leiden in ieder nieuw nu-moment.

Week Marieke Meulenberg
Week Marieke Meulenberg

Datum en locatie

2 andere datums

06 okt 2024, 18:00 – 11 okt 2024, 14:00

Kuuroord de Schouw, Donkereweg 1, 4317 AM Noordgouwe, Nederland

Over de retraite

Je bent welkom met ALLES, met je lach en met je traan. We zullen samen genieten, ontvangen, loslaten, bevrijden, verdiepen en ontspannen, waarbij je opgetild en teruggebracht wordt in jouw zielstrilling.

Je Zelf zijn is het meest natuurlijke wat er is en tevens het meest wat je kunt zijn. Het is jouw geschenk aan de wereld. Je bent naar de Aarde gekomen om jouw mooie, pure authentieke Zelf te belichamen. Jij bent ik en ik ben jij, daar waar we verbinden in eenheid.

Tijdens deze Retreats zal ik individuele en groeps Mana geven en zullen we een krachtige boost geven aan de belichaming van onze essentie. Doordat we ten diepste her-inneren wie we werkelijk zijn creëren we samen een eenheidsveld.  Door de hooggetrilde energie van het pure Zijn ‘trilt’ vanzelf op fysieke en emotionele lagen datgene los wat we niet zijn.

Klik hier om je op te geven voor een retraite van Marieke Meulenberg

Deel dit evenement

bottom of page