top of page

vr 18 okt

|

Kuuroord de Schouw

Weekend My Own Retreat

Of je nou een ervaren yogi bent of onlangs voor het eerst een yoga les gevolgd hebt, ben je van harte welkom. Onze top docenten bieden zorgvuldig voorbereidt programma's en hartvol, professionele begeleiding op maat. Bij "My Own Retreat" kies jij voor het yoga programma dat het beste bij JOU past.

Weekend My Own Retreat
Weekend My Own Retreat

Datum en locatie

2 andere datums

18 okt 2024, 17:00 – 20 okt 2024, 14:00

Kuuroord de Schouw, Donkereweg 1, 4317 AM Noordgouwe, Nederland

Over de retraite

In Zeeland verblijven wij op een bijzonder mooi historisch landgoed, met comfortabele nette kamers en een weelderig ruime tuin met zwembad. De locatie heeft ook sauna's en als je jezelf nog meer wilt verwennen, kun je ook nog een massage bijboeken tijdens het weekend bij een van onze zeer ervaren masseurs.

Onze gepassioneerde chefkoks zullen jou verwennen met heerlijke en pure vegetarische maaltijden van vooral verse biologische ingrediënten. De omgeving nodigt uit voor een mooie tocht op een gratis leenfiets, of een wandeling in de duinen of op het strand of in nabijgelegen Zierikzee.

Niets moet, niksen mag.

Hoe werkt het?

Je kunt kiezen tussen drie docenten per weekend. Iedere docent heeft zijn of haar eigen unieke programma met zorg voorbereidt. Ben je nieuwsgierig geworden naar meer dan een programma in een weekend? Je mag, als je wil, tijdens het retraite ook een les/workshop volgen bij een van de andere docenten die in dat weekend een retraite programma aanbiedt. Leuk, toch?

Schrijf je in voor het docent/programma dat jou het meeste aanspreekt, en binnen uiterlijk 24 uur ontvang je van ons een bevestiging per email. Voor persoonlijk advies, kun je ons ook een bericht sturen: info@myownretreat.com

Deel dit evenement

bottom of page