Het Kuuroord

 

Kuuroord De Schouw is een plek van sereniteit, schoonheid en stilte.

Het gebouw waar Kuuroord De Schouw in is gevestigd, is een voormalig ziekenhuis. Inmiddels is het gebouw met organische vormen en prachtige edelstenen ingericht voor reiniging, zuiverheid en rust.

Voor De Schouw is gebruik gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Het gebouw is energetisch ontstoord en er wordt gebruik gemaakt van gevitaliseerd water.

In het kuuroord zijn diverse faciliteiten waar vrij gebruik gemaakt van kan worden, zoals: overdekt warmwaterbad, sauna, infraroodsauna, voetenbad, buitenzwembad, zonnebank, massagestoel, stilteruimte, een aantal eenvoudige sportapparaten, fietsen.

Vanuit de huiskamer stap je het zonnige terras en de royale tuin in. Het terrein is aan deze kant omzoomd door bomen, wat beschutting en privacy geeft. Aan alle kanten van het gebouw zijn diverse tuinen waar je kunt rondlopen of zitten. In een beschutte hoek bevindt zich het buitenzwembad, welke verwarmd wordt door middel van zonnepanelen. Achter het zwembad ligt onze kruidentuin, waarvan thee en sapjes gemaakt worden.

 

 

De Kamers

 

Elke kuurgast heeft een eigen slaapkamer. Elke kamer draagt de naam van een (edel)steen en is ook ingericht in de kleur van die steen. Zo is elke slaapkamer uniek! Zie galerij.

Er is een keuze voor slaapkamers met of zonder douche en toilet. Voor de kamers met douche en toilet geldt een toeslag. 

Er is ook een aantal tweepersoonskamers. Als je samen met iemand komt, kun je een tweepersoonskamer reserveren. Er is een keuze tussen tweemaal een eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed. Als je met zijn tweeën komt en een tweepersoonskamer boekt, geldt er een korting per persoon.

De basisprijs van een kuurweek is gebaseerd op een eenpersoonskamer.